Levitra rendelés telefonon

LEVITRA

Levitra rendelés: Mire jó a Levitra?

Levitra rendelés előtt érdemes megismerni, hogy mire való ez a gyógyszer és mit tartalmaz. A Levitra a férfiak erekciós diszfunkció betegségének, más néven impotencia, kezelésére használható gyógyszerkészítmény. A készítmény aktív összetevője a vardenafil-hidroklorid-trihidrát, melyet a Bayer gyógyszergyártó vállalat fejlesztett ki és hozott forgalomba Levitra márkanéven.

Levitra rendelés: Hogyan működik a Levitra?

Szexuális stimuláció hatására szervezetünkben egy ún. ciklikus guanozin-monofoszfát (GMP) nevű enzim kezd el termelődni, amely a péniszbe áramolva hozzákötődik annak izomfalához, kitágítva ezzel a pénisz artériáit, hogy így még több vér áramolhasson a péniszbe, előidézve ezzel a merevedés állapotát. Az erekció oldásáért, vagyis a pénisz elernyedéséért az ún. 5-ös típusú foszfodiésztráz (PD5) nevű enzim a felelős, a pénisz artériániak leszűkítése révén. A vardenafil azonban meggátolja a PD5 enzim működését, így a ciklikus GMP hatására a pénisz artériái és izmai feltöltődhetnek vérrel, biztosítva ezzel a tartós erekció fenntartását.

Levitra rendelés: Mire kell ügyelni a Levitra szedéskor?

A gyógyszert kb. 25-60 perccel a szexuális aktus megkezdése előtt, éhgyomorra kell bevenni. A gyógyszert kizárólag vízzel vegye be. A citromos, szénsavas, cukros üdítőitalok fokozhatják a Levitra mellékhatásait. A gyógyszer dozírozását, a szedés gyakoriságát, illetve a kezelés időtartamát a kezelőorvos dönti el. A gyógyszer túladagolása nem ajánlott.

Levitra rendelés: Kiknek nem ajánlott a Levitra szedése?

Levitra rendelés során érdemes tisztábban lenni azzal, hogy milyen egészségügyi kockázatokkal járhat a Levitra szedése. 70 évnél idősebb a férfiak esetében a gyógyszert fokozott óvatossággal, a kezelőorvos utasításait betartva szabad csak alkalmazni. Retinilis pigmentosa, NAION-szembetegség, laktóz intolerancia, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, instabil angina és kardiovaszkuláris rendellenességekkel rendelkező pácienseknél, valamint komoly szív-, máj-, vese- és agyi érrendszeri betegésekben szenvedőknél, 18 év alatti férfiaknál, illetve nőknél a Levitra szedése kifejezetten tilos!

Levitra rendelés: A Levitra mellékhatásai

Szildenafil-citrátot tartalmazó gyógyszerkészítmények szedésekor esetenként a következő mellékhatások fordulhatnak elő: fejfájás, szédülés, álmosság, homályos látás, bőrpír, allergiás reakció, orrdugulás, orrvérzés, emésztési zavarok, mellkasi fájdalom és izomfájdalom. Ha a Levitra szedése során ezen tünetek bármelyikét tapasztalja, konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Levitra rendelés: Levitra szedése más gyógyszerekkel együtt

Alfa-blokkoló gyógyszereket (pl. terazozint és az indoramint) szedő betegeknél a Levitrát körültekintően kell alkalmazni a kezelőorvos utasításainak megfelelően. Bizonyos gyógyszerkészítmények (pl. ritonavir, HIV protenáz-gátló, cimetidin, ketokonazol vagy eritromicin) megemelhetik a szildenafil-citrát szintjét a vérben, fokozva ezáltal annak mellékhatásait. A Levitrát tilos nitrátot és amil-nitritet tartalmazó gyógyszerekkel együtt alkalmazni!