Priligy 30 mg filmtabletta

PRILIGY

Priligy rendelés: Mi az a Priligy és mire alkalmazható?

A Priligy a férfiak korai magömlésének kezelésére szolgáló gyógyszerkészítmény, melynek aktív hatóanyaga a dapoxetin-hidroklorid nevű vegyület, melyet eredetileg az Eli Lilly gyógyszergyártó vállalat fejlesztett ki. A stresszes életmódó folytató, illetve idős és gyenge férfiak körében az egyik leggyakrabban előforduló szexuális rendellenesség a korai magömlés. A Priligy a magömlésig eltelt időtartamot mintegy száz százalékkal hosszabbítja meg. A gyógyszerkészítmény tabletta formában, 30 és 60 mg-os kiszerelésben kapható.

Priligy rendelés: Hogyan működik a Priligy?

Priligy rendelés előtt érdemes megismerni, hogy mire is alkalmazható és mit is tartalmaz ez a gyógyszerkészítmény. A Priligy hatásmechanizmusa egészen egyedülálló. A dapoxetin nevű hatóanyaga a férfiak szeméremtesi motoros reflex funkcióját késlelteti, amely az ejakuláció (magömlés) időzítéséért felelős mechanizmus a szervezetben. Ezen kívül a gyógyszer mérsékli a szexuális stimuláció hatására termelődő agyi szerotoninok felvételét, amely révén a szexuális aktus során szintén késlelteti a magömlés bekövetkezésének idejét.

Priligy rendelés: Kiknek ajánlott a Priligy alkalmazása?

A Priligy szedése olyan férfi páciensek számára javasolt, akiknél a szexuális aktus során az ejakuláció néhány másodperccel a behatolás után megtörténik. Ennek a rendellenességnek a közismert neve a korai magömlés. A Priligy gyógyszerkészítmény alkalmazása főként a 18 és 65 év közötti betegek számára ajánlott.

Priligy rendelés: Kik számára nem ajánlott a Priligy szedése?

Szerotonin újrafelvétel-gátló vagy egyéb antidepresszáns gyógyszert szedő, illetve kardiovaszkuláris rendellenességben szenvedő, valamint pacemakerrel rendelkező betegeknél a Priligy szedése ellenjavalt. A dapoxetin-hidrokloriddal szembeni túlérzékenység esetén a gyógyszerkészítmény szintén nem alkalmazható. Továbbá a szer szedése során alkohol és egyéb bódítószerek fogyasztása nem ajánlott, mivel az súlyos szédülést okozhat. Nőknél, illetve 18 év alatti gyermekeknél a Priligy alkalmazása tilos.

Priligy rendelés: A Priligy mellékhatásai

Priligy rendelés során fontos tisztában lenni azzal, hogy a gyógyszerkészítmény használata milyen kockázatokkal járhat és milyen mellékhatásokat válthat ki. A Priligy ritkán előforduló mellékhatásai a követekzők lehetnek: fejfájás, szédülés vagy álmosság, súlyosabb esetekben látászavarok, aszténia, midriázis, öngyilkossági késztetés, hipotenzió, mánia vagy orrvérzés, illetve némely esetben görcsrohamok is előfordulhatnak.

A mellékhatások tekintetében további információkért forduljon kezelőorvosához.

Priligy rendelés: Alkalmazható a Priligy más gyógyszerekkel együtt?

Vérrögképződés-gátló szerekkel (pl. wafarinnal), valamint antidepresszáns vagy rekreációs gyógyszerekkel együtt a Priligy nem szedhető. A gyógyszer napi adagolása, a szedésének gyakorisága, más gyógyszerekkel történő együttalkalmazhatósága, illetve a kezelés időtartama kizárólag kezelőorvos által határozhatók meg.