Proviron rendelése

PROVIRON

Proviron rendelés – Mi az a Proviron és mire alkalmazható?

A Proviron a németországi Bayer AG gyógyszergyártó vállalat által gyártott gyógyszerkészítmény. Hatóanyaga a mesterolon, amely megakadályozza a szteroidok aromatizálódását. Férfiak esetén az életkor előrehaladtával a férfihormon termelése csökken. A Proviron tabletta a csökkent hormontermelést pótolja. A készítmény tehát alkalmas a belső elválasztású mirigyek elégtelen férfihormon termelésének kezelésére. A Proviron a mirigyek elégtelen működése következtében kialakuló férfihormon-hiány vagy terméketlenség kezelésére alkalmazható.

Proviron rendelés –Mit kell tudni a Proviron alkalmazása előtt?

Proviron rendelés előtt érdemes tisztában lenni azzal, hogy a Proviron mely esetekben alkalmazható és melyekben nem. Amennyiben az alább felsorolt feltételek közül Önnél bármelyik is fennáll, az Proviron rendelése és használata nem ajánlott, illetve kizárólag előzetes egyeztetés alapján, kezelőorvosa vagy gyógyszerésze utasításai szerint:

  • prosztatarák,
  • régebben vagy jelenleg fennálló májdaganat,
  • allergia a meszterolonra vagy a gyógyszer egyéb összetevőjére.

Megjegyzendő még továbbá, hogy az androgén hormonok nem alkalmasak arra, hogy egészséges egyénekben izomnövekedést idézzenek elő, vagy megnöveljék a fizikai képességeket.

Proviron rendelés – A Proviron alkalmazása és adagolása

Az Proviron tablettát mindig a kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A Proviron tablettát csak férfibetegek szedhetik.

A másodlagos hím nemi jellegek kifejlődése érdekében több hónapon keresztül napi 3-szor 1-2 db Proviron tabletta szedése javasolt. Fenntartó adagként napi 2-szer 1 db, vagy 3-szor 1 db Proviron tabletta a legtöbb esetben hatékonynak bizonyul.

A tablettákat egészben, folyadékkal együtt kell lenyelni.

Proviron rendelés – A Proviron lehetséges mellékhatásai

Proviron rendelés során fontos tisztában lenni a gyógyszer lehetséges mellékhatásaival. Mint minden gyógyszer, így a Proviron is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Nagy adagú kezelés esetén elektrolit- és víz visszatartás léphet fel, s ennek ödéma lehet a következménye. Esetleg előfordulhat megnövekedett szexuális izgatottság, egyes esetekben a pénisz kitartó és fájdalmas erekciója. Ez esetben a gyógyszeradagot a hímvessző sérülésének elkerülése érdekében csökkenteni kell, vagy a kezelést fel kell függeszteni.

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Proviron rendelés – A Proviron tárolása

Legfeljebb 25 °C-on, a fénytől, hőtől való védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó. A dobozon feltüntetett lejárati idő (Felhasználható) után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!